Workshops

“Ik ben niet creatief en heb twee linker handen. Ik ben niet handig, maar ik vind het wel leuk om iets te maken.”

Deelneemster workshop borrelplank

Yess, jij bent hier op de goede plek! Iedereen is namelijk creatief, dus jij ook, ongeacht wat jij van jezelf denkt.  Ieder mens is gemaakt om te creëren, te scheppen, te maken. Ook jij hebt het in je om iets moois te maken, of dat nou voor jezelf is of om cadeau te doen. En dat wil ik in jou naar boven halen!

Tijdens de workshops maak je zelf iets moois en ik begeleid je als je dat nodig hebt. Er is gezelligheid en aandacht voor elkaar. Vaak gebeurt het dat je zo ontspant, dat je de tijd vergeet. De mooiste gesprekken komen op gang en er is een goede sfeer met de workshopleider en de andere deelnemers. Uiteindelijk gaat iedereen naar huis met een mooi item voor in huis of om cadeau te geven. Leuker kan niet, toch?

HoutVaardig B.V. streeft ernaar om zoveel mogelijk natuurlijke materialen te gebruiken. De basis is (boomstam) hout, en ik leer je om van de meest simpele materialen de mooiste dingen te maken. 

De workshops worden gegeven op jouw locatie of op een vastgestelde locatie en tijd. Klik op de desbetreffende workshop om de mogelijkheden te zien. Heb je zelf een leuk idee of wil je een workshop boeken voor een privé groepje? De workshops kunnen geboekt worden vanaf 6 personen. Neem contact op om je wensen te bespreken.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.